Margo Nelissen sieraden
Margo Nelissen sieraden

Margo Nelissen sieraden

margonelissensieraden@gmail.com

Margo Nelissen is goudsmid en sieraadontwerper met een eigen atelier in Veenendaal. Al zo’n twintig jaar ontwerpt en maakt zij hier unica en kleine collecties sieraden met verschillende thema’s. Ze werkt vooral met zilver en goud gecombineerd met edelstenen of parels. Ook vindt ze het heerlijk om een sieraad helemaal naar uw wensen te creëren.

 

Op het moment proberen we het atelierbezoek zoveel mogelijk te beperken. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op de website van Margo Nelissen. U vindt er een enorme rijkdom aan sieraden, voorbeelden van trouwringen en werk in opdracht. Vaak verwerkt zij ook ‘oud goud’ in deze sieraden. Wilt u iets kopen of passen? Wilt u een sieraad laten maken? Wilt u iets kopen, maar dan iets veranderd? Neem gerust contact op.  We kunnen overleggen via email/facetime/telefoon/whatsapp, wat het beste past.

 

Als u een sieraad uit de collectie koopt, wordt het kosteloos en veilig thuisbezorgd in een feestelijke verpakking.

 

Meer informatie vindt u op www.margonelissen.nl

 

Toont alle 5 resultaten

Collier Grace | dubbelbreed | zilver met amethyst of watersaffier

295,00

Feestelijk collier handgemaakt van zuiver zilverdraad met edelstenen. Een mooi kado voor moederdag, of misschien wel voor uzelf. Het collier is direct leverbaar met amethyst of met watersaffier (ioliet). Colliers met andere kleurstenen of parels kunnen op bestelling gemaakt worden.

oorbellen bloesem zilveroorbellen bloesem gedragen

Oorbellen ‘Koraalbloesem’

125,00

Deze lieve oorhangers komen uit de collectie Koraalbloesem. De witzilveren bloempjes passen mooi bij een bruidje, maar kunnen ook elke dag gedragen worden.

De collectie ‘Koraalbloesem’ is een eerbetoon aan de natuur van Curaçao. Op de stranden vind je koraalstenen met een verscheidenheid aan patronen en vormen.  Het heeft mij geïnspireerd tot een collectie verfijnde zilveren sieraden. De opbouw met kleine bloemelementen, geeft de sieraden een uitstraling als grillig koraal. Het zilver is deels matwit, zoals het verblindend witte koraalsteen op het Curaçaose strand.

Je kunt de oorbellen als hangertjes of als stekers bestellen, ze zijn handgemaakt, dus steeds een klein beetje anders.
Helemaal van zilver kosten ze normaal € 125,- of € 110,- nu allebei voor € 95,-.
Ze zijn ook verkrijgbaar in witzilveren bloempjes met gouden oorhaak of -steker.

Aanbieding!

oorbellen ‘koraalkommetjes’

250,00 215,00

Zilveren oorbellen van kleine kommetjes met 24 karaats bladgoud. Ze zijn verkrijgbaar met of zonder een mooie diepbruine parel in het bovenste kommetje. Ik vorm de oorbellen met de hand, dus ze zijn steeds een beetje anders.

Lengte oorstekers 18-20 mm

Lengte oorhangers 24 mm

Tot 1 juni 2020 geen € 275,- maar € 235,- voor oorbellen mét parels

Tot 1 juni 2020 geen € 250,- maar € 215,- voor oorbellen zonder parels

Deze oorbellen zijn onderdeel van de Island Reflections collectie. Herinneringen aan de Caraïben; tropische bomen in de tuin, onderwaterdieren en koralen en vooral de kleurenpracht van dit alles. Na eerdere sieraden bestaande uit kleine kleurrijke kommetjes, zoals bepaalde soorten koraal, heb ik daarna deze versies gemaakt met puur bladgoud. Er zijn ook bijpassende ringen.

Ring ‘Huisje op de rotsen’

295,00

Ring van zilver met een diamanten kubusje in goud gezet. Een mooie ring om een aanzoek mee te doen, als verlovingsring, als trouwring, of gewoon een mooie ring om voor jezelf te kopen. Dit juweel wordt met de hand gevormd en is dus iedere keer net weer iets anders.

De ring is onderdeel van een serie ringen uit de Curaçao Memories collectie. De oorsprong hiervoor ligt op het strand van Lagun, een baai op Curaçao.

Het beeld van deze baai tussen twee hoge ruwe rotswanden met daarbovenop kleurige huisjes inspireerde mij tot deze collectie. Het is een metafoor voor Curaçao: enerzijds een rauwe, onherbergzame natuur en anderzijds een sprankelende cultuur van al die verschillende eilandbewoners. Deze tegenstelling breng ik over in de ringen, door verschillende structuren te gebruiken en daar sprankelende edelstenen tegenover te zetten.
Klik hier voor meer soortgelijke ringen.

3 zilveren ringenhanger met parel

workshop | cadeaubon

75,00

Heerlijk met je handen werken en in een paar uur tijd een mooi sieraad maken?
In kleine groepjes van maximaal 2 personen zijn er weer verschillende workshops mogelijk. Kom samen met je partner, zus, moeder of vriendin om in 4 uur tijd een zilveren sieraad te maken.

Of geef een cadeaubon voor een van de workshops. De prijs van deze workshops is nu tijdelijk € 55,- pp in plaats van € 75,-. Exclusief materiaalkosten. Die zijn afhankelijk van de gekozen workshop.

Meer informatie over de verschillende workshops:

https://www.margonelissen.nl/post/workshop-cadeaubon

There are no reviews yet.