Jones & Jones
Jones & Jones

Jones & Jones

melanie@jonesenjones.nl

HERENMODE MET OOG VOOR DETAIL

Wij hebben als bedrijf een belangrijk doel: u de mooiste herenmodecollectie aanbieden in verzorgde en sfeervolle winkels, waar gastvrijheid en service hoog in het vaandel staan. Winkels met vakkundig personeel, waar de koffie altijd voor u klaar staat. Enkel wanneer u bij ons tevreden de deur uitgaat (of de webshop verlaat), dan zijn wij dat ook.

 

Toont alle 3 resultaten

Aanbieding!
colbertactie-jonesenjones

Portman & Sons Actie!

149,95 99,95

Werkt u ook vanuit huis en komt u de deur weinig uit?
Blijf er thuis ook gewoon leuk uitzien!

Shop nu de colberts van Portman & Sons van € 159,95 voor € 99,95!

In onze colberts van Portman & Sons treft u een unieke fotovoering aan. In de colberts van dit seizoen is een prachtige foto van de Niagara Falls verwerkt. De foto is gemaakt door één van onze collega’s tijdens haar vakantie in Amerika. Elk seizoen verwerken wij weer een nieuwe foto in onze colberts. Vaak zijn de foto’s gemaakt tijdens een bijzondere reis.

Actievoorwaarden:
* Zolang de voorraad strekt;
* Niet geldig op onze gerecyclede colberts;
* U heeft de keuze uit meerdere kleuren colberts met een fotovoering.

PRIVATE SHOPPING 
Wilt u er verzekerd van zijn dat u de enige klant in de winkel bent? Maakt u dan een afspraak voor private shopping! U kunt contact opnemen met Jones & Jones Veenendaal voor een private shopping buiten de huidige openingstijden.

JONES & JONES BIJ U AAN HUIS
Gaat u liever het huis niet uit? Neemt u dan contact op met onze collega Melanie van Voorthuizen. Wij kunnen, samen met u, een leuk pakket van zomerse items samenstellen. Wij komen het pakket gratis bij u aan huis brengen.  Het telefoonnummer van onze collega Melanie van Voorthuizen is 06-51043314.

privateshopping

Private Shopping + Gratis Bezorgservice bij Jones & Jones!

Door de toegepaste maatregelen snappen wij dat u uw huis nu niet onnodig uitgaat. Nu u misschien niet in de gelegenheid bent om onze Jones & Jones winkel te bezoeken, komen wij graag bij u langs! Neemt telefonisch contact op met onze collega Melanie van Voorthuizen op 06-51043314. Zij zal ervoor zorgen dat Jones & Jones Veenendaal, samen met u, een leuk pakket aan zomerse outfits samenstelt! Indien u dit wenst, komen wij gratis het pakket bij u aan huis brengen. De artikelen die u niet wilt, komen wij op een met u afgesproken tijdstip weer gratis bij u ophalen.Het bezorgen en ophalen doen wij volgens de RIVM richtlijnen volledig contactloos en houden daarom minimaal 1,5 meter afstand.
Indien u liever komt shoppen bij Jones & Jones Veenendaal maar er verzekerd van wilt zijn dat u de enige klant in de winkel bent, maakt u dan een afspraak voor private shopping! U kunt contact opnemen Jones & Jones Veenendaal voor een private shopping buiten de huidige (aangepaste) openingstijden. Het telefoonnummer van Jones & Jones Veenendaal is 06-19114594. 
speicalspringsale-jonesenjones

Special Spring Sale!

Huis opgeruimd, klusjes gedaan, de tuin aan kant. Hoog tijd om uzelf in het zonnetje te zetten. Genieten van de lente. Een goed gevoel door een nieuwe outfit!

Profiteer van speciale kortingen tot wel 50% bij Jones & Jones. Kom naar Jones & Jones Veenendaal en shop in alle rust en ruimte uw favoriete items bij elkaar. En dat voor hele fijne prijzen. Daar wordt u toch vrolijk van?!

PRIVATE SHOPPING 
Wilt u er verzekerd van zijn dat u de enige klant in de winkel bent? Maakt u dan een afspraak voor private shopping! U kunt contact opnemen met  Jones & Jones Veenendaal voor een private shopping buiten de huidige openingstijden.

JONES & JONES BIJ U AAN HUIS
Gaat u liever het huis niet uit? Neemt u dan contact op met onze collega Melanie van Voorthuizen. Wij kunnen, samen met u, een leuk pakket van zomerse items samenstellen. Wij komen het pakket gratis bij u aan huis brengen.  Het telefoonnummer van onze collega Melanie van Voorthuizen is 06-51043314.

There are no reviews yet.