Huid 2.0
Huid 2.0

Huid 2.0

info@huid20.nl

Uw huid in balans

Ik geloof dat een mooie huid niet alleen van buiten af te bereiken is. De opbouw van de huid heeft vele overeenkomsten met de opbouw van de darmen. Als de darmen in balans zijn, zal de huid dat ook zijn. Als u ziek bent geweest, is dat ook vaak te zien aan uw huid. Een mooie huid is een huid die in balans is. Om balans te bereiken is een combinatie van verzorging, goede voeding en een gezonde leefstijl nodig.

Uw huid verdient behandeling op maat

Uw huid is uniek en heeft behoefte aan een op maat gemaakte behandeling. Daarom behandelt huid2.0 huidwensen en problemen doeltreffend en met ingrediënten die werken in harmonie met uw huid, afgestemd op uw huidtype- en behoefte. De combinatie behandeling, voeding en verzorging is een unieke manier om de huid effectief te verbeteren. Dat doen we samen met u.

Toont alle 6 resultaten

Aanbieding!

Kleurtje nodig voor armen, benen of decollete?

57,95 39,95

Last van witte benen, armen of decolleté? Geen tijd om of zin om in de zon te zitten? Dan is dit de oplossing. De body tint Illumiating van Youngblood. Een romige licht getinte bodycrème waardoor je je benen, armen of decollete laat stralen. Wil je ook shinen? Dan is deze bodycrème is op basis van minerale poeder en vrij van parabenen precies wat voor jou!!!

Aanbieding!
Me-time medium

Me-time medium

145,00 115,00

Toe aan een beetje tijd voor jezelf? Geef jezelf een mini behandeling om je huid op te peppen en te verfrissen. Daarna kan je er weer even tegen.

Dit kitje bevat Retionol producten. Wist je dat Retionol HET anti aging product is van deze tijd?  De verrzorgende peeling, een voedende multivitamine olie, een Retinol oogserum om de lijntjes rond de ogen te verminderen, Een Retionl serum voor een gladde en strakkere huid en een Retinol nachtcreme zitten allemaal in deze kit.

Aanbieding!
Me-time kitjs small

Me-time small

65,00 49,95

Ben je toe aan Me-time? Even een minibehandeling om er weer verzorgt tegen aan te kunnen? Met dit kitje heb je een complete behandeling voor thuis en kun je direct aan de slag. Heerlijke producten die echt wat toevoegen voor je huid. Verfrissen en verzorgen. Inhoud pakket is reiniger, peeling, masker, oogcrème en 24-uurscrème.

Verstevig je huidcontouren bij Huid 2.0 en ontvang de 8e gratis

135,00

Werking

Get Reloaded! Met de meest geavanceerde en innovatieve technieken. Creëer je hiermee de beste versie van jezelf. In een behandeling worden vijf technieken toegepast, waarmee de huid verstrakt en het silhouet verstevigd. Met deze techniek draait u de schade van de afgelopen jaren terug. Het is een compleet behandelconcept in 1 apparaat. Omdat de lichaamseigen systemen aan het werk worden gezet is het effect puur en langdurig. Voor eens strakker contour en verminderen van Cellulitus

Effect
•    Een gelifte huid met aanzienlijk minder rimpels,
•    Een strakkere gezichtscontour met meer volume
•    Een vermeerdering van collageen en elastine voor een langdurig resultaat
•    Een heldere teint en uitstraling, waardoor u fitter en frisser oogt.
Het So-Up Reloaded effect houdt lang aan omdat het lichaam zelf het werk doet. Echter gaat de natuurlijke veroudering wel door en is het aan te raden om na een kuur van 4-6 keer elke 8 weken een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

There are no reviews yet.