Compleet in Stijl
Compleet in Stijl

Compleet in Stijl

eline@compleetinstijl.nl

Over Compleet in Stijl

Sinds de oprichting in 2015 levert Compleet in Stijl complete ingerichte recreatiewoningen, die klaar zijn voor gebruik. Zo kunnen onze producten tegen een stootje en zijn ze geschikt voor eventuele verhuur van de woning. Denk aan banken, tafels, stoelen, bedden, maar ook beddengoed, bestek en kapstokhaken. Alles wat je nodig hebt in een woning zit in ons assortiment.

 

Toont alle 5 resultaten

Aanbieding!
eettafel 140 cm

Eettafel 4 personen – Rustiek steengrijs

450,00 99,99

Van dezelfde serie als het nachtkastje en de salontafel is ook deze eettafel. Gemakkelijk te monteren en gebruiksvriendelijk. Deze meubels zijn speciaal ontworpen voor de recreatiebranche en kunnen goed tegen een stootje! Ze zijn zogenoemd ‘hufterproof’.

Een eettafel voor de kleinere beurs en de kleinere woning, deze tafel is namelijk 140 cm lang en dus ideaal voor de kleinere ruimtes.

Nog drie stuks uit voorraad leverbaar.

Aanbieding!
nachtkast

Nachtkastje – rustiek steengrijs

58,99 22,50

Een speciaal voor Compleet in Stijl vervaardigd nachtkastje. Erg robuust, weinig onderhoud en ontzettend stevig. Dit meubel is uitermate geschikt voor de kinderkamer. Handige opbergruimte in dit meubel en gemakkelijk te reinigen door de open structuur.

Er zijn er nog 15 voorradig, nu voor een aantrekkelijke prijs!

Aanbieding!
Rustiek steengrijs

Salontafel klein – rustiek steengrijs

220,00 49,99

Van dezelfde serie als het nachtkastje, is ook deze salontafel. Gemakkelijk te monteren en gebruiksvriendelijk. Deze meubels zijn speciaal ontworpen voor de recreatiebranche en kunnen goed tegen een stootje! Ze zijn zogenoemd ‘hufterproof’.

Nog drie stuks, nieuw in doos uit voorraad leverbaar.

Aanbieding!
vesper eetkamerstoel

Showmodellen – eetkamerstoel blauw

150,00 80,00

Vanuit onze showroom hebben wij vier showmodellen te koop. Een mooie blauwe stoel met armleuningen. Bekleed met een PU stof. Deze zijn een kleine periode gebruikt in onze showroom en hebben daardoor een aantrekkelijke verkoopprijs!

Aanbieding!
spiegelverlichting

Spiegelverlichting

45,00 24,99

Een praktische lamp welke gemakkelijk te monteren is aan de bovenkant van uw spiegel.

6 stuks uit voorraad leverbaar

There are no reviews yet.