Catering Groep Nederland
Catering Groep Nederland

Catering Groep Nederland

suus.scheerhoorn@cateringgroep.nl

E@T HOME BOX
Kant-en-klare gezonde maaltijden bezorgd aan de deur.
Als dienstverlenend bedrijf vinden ook wij het belangrijk om een steentje bij te dragen in deze bijzondere tijd. Daarom hebben wij de E@T HOME BOX ontwikkeld. Heerlijke, versbereide en gezonde maaltijden die we tot aan je deur brengen.

Met de E@T HOME BOX willen wij allereerst de gezinnen en mensen helpen die werken in de vitale beroepen en de mensen die noodgedwongen thuis zijn. Maar ook de mensen die om andere redenen een beetje hulp en extra tijd kunnen gebruiken zijn welkom om deze maaltijdservice te bestellen.

In deze tijd is er weinig tijd om ook nog gezond te blijven eten. Op dat gebied zien wij onze verantwoordelijkheid om te helpen waar dat kan. Dat doen we met een dagverse, gezonde maaltijd. Geschikt voor het hele gezin. Deze maaltijden hoef je alleen op te warmen en klaar ben je!

 

Toont 1 resultaat

E@T HOME BOX

E@T HOME BOX
Kant-en-klare gezonde maaltijden bezorgd aan de deur.

De E@T HOME BOX is er in verschillende formaten. Namelijk:
De E@T HOME BOX Family: een maaltijd box voor 4 tot 5 personen (4 volwassenen of 2 volwassenen en 3 kinderen).
De E@T HOME BOX Small: een maaltijd box voor 2 volwassen personen.

In beide maaltijddozen zitten twee verse, kant en klare gerechten. Je hebt bij een bestelling van één box dus voor twee avonden een heerlijke en gezonde maaltijd.

Kosten
De Eat Home Box Family kost € 54,50 incl. btw (€ 27,25 per maaltijd)
De Eat Home Box Small kost € 32,70 incl. btw (€ 16,35 per maaltijd)

Bezorgen
Bezorgen in Veenendaal en regio is kosteloos (straal van 10 km rondom Veenendaal). Kosten voor bezorging in plaatsen buiten de regio in overleg.

Bestel je jouw box vandaag voor 12:00 uur? Dan bezorgen wij de volgende dag tussen 14:00 en 17:00 uur aan de deur. Bestellen kan ook in het weekend, we bezorgen alle dagen m.u.v. de zondagen. Dus als je op zaterdag besteld voor 12 uur, wordt het eten op maandag geleverd.

Bestel hier de E@T HOME BOX!

Voor vragen of meer informatie kan je ook rechtstreeks bij ons terecht op telefoonnummer 0318-611862 of per e-mail naar info@cateringgroep.nl.

There are no reviews yet.