Ami Kappers
Ami Kappers

Ami Kappers

veenendaal@amikappers.nl

Bij AMI Kappers Veenendaal staan we altijd voor je klaar. Dit doen wij met persoonlijke aandacht, goed advies, creativiteit en passie voor het vak. Trendy haarmode gaat hier hand in hand met de traditionele waarden van een echt familiebedrijf. Wij zorgen voor een mooi kapsel dat bij jou past!

AMI Kappers Veenendaal is er voor mannen, vrouwen en natuurlijk ook voor kinderen. Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Van balayage, permanent en highlights tot slechts de uitgroei bijwerken, de haarstylisten van AMI Kappers zijn van alle markten thuis en zorgen ervoor dat jij de salon met een glimlach verlaat.

Wij zijn AMI Kappers Veenendaal en wij geloven dat het accentueren van jouw identiteit ervoor zorgt dat jij je happy voelt. Jij bent mooi, bijzonder en uniek en daar mag je trots op zijn!

Zoek je een professionele, kundige kapper bij jou in de buurt met kennis over de laatste trends op het gebied van haarmode? Loop altijd gezellig zonder afspraak binnen of maak online een afspraak bij AMI Kappers Veenendaal. Bij AMI Kappers ben je altijd welkom.

Toont 1 resultaat

IVY hair care shampoo 300 ml bij AMI kappers

22,25

Blond, grijs of wit haar wordt nog mooier met IVY Silver. Deze shampoo bevat violetkleurige pigmenten, die de gele gloed in je haar neutraliseren. Daarnaast geeft deze shampoo je haar een vitamine boost, dankzij voedende ingrediënten als lijnzaadolie en tarwe proteïne. Gebruik Silver op vochtig haar, masseer de shampoo in je haar en spoel het zorgvuldig uit. Door de shampoo enkele minuten in je haar te laten werken krijg je een intenser resultaat. Voor een mildere werking meng je de IVY Silver met één van de andere IVY Hair Care shampoos. IVY werkt met de beste natuurlijke grondstoffen van eigen bodem voor het beste resultaat met jouw haar. Dat is echt mooi.

There are no reviews yet.